Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl

Over ons

Venema Administraties & Belastingadviseurs is een ervaren organisatie op het gebied van administraties, financieel en fiscaal advies. Al sinds 1980 zijn we actief voor grote bedrijven en het midden- en kleinbedrijf binnen en buiten de grenzen maar met name in de regio van Emmen en Stadskanaal. We hebben zowel ervaren ondernemers als starters in onze klantenkring. U kunt bij ons terecht voor vaktechnische kennis in accountancy en fiscaliteit. Op een efficiënte manier stemmen we onze kennis af op uw branche.

Deskundige medewerkers met kennis van iedere branche

Venema Administraties & Belastingadviseurs onderscheidt zich door haar uitgebreide en actuele kennis over de verschillende branches van de klanten. Onze medewerkers zijn kundig op het gebied van zowel administraties als fiscaliteit. Oost-Groningen (omgeving Stadskanaal) en Drenthe (omgeving Emmen) bieden daarnaast bij uitstek mogelijkheden om over de grens te werken. De medewerkers van Venema Administraties & Belastingadviseurs kunnen u bijvoorbeeld ook van dienst zijn als het gaat om het wonen en werken als Nederlander in Duitsland. Lees hier meer over onze vakspecialisten!

Snelle assistentie met online boekhouden

Online werken speelt een belangrijke rol voor Venema Administraties en Belastingadviseurs. Via online boekhoudprogramma Unit 4 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om zelf of gezamenlijk te werken.

Wij zijn aangesloten bij Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs is met ruim 7200 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs. Als lid van deze beroepsvereniging kunnen wij als RB Belastingadviseur met onze up-to-date kennis meer voor u betekenen op vele gespecialiseerde gebieden. Door blijvend deel te nemen aan scholingsprogramma's van het Register Belastingadviseurs zijn onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.