Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl

Salarisadministratie

Voortdurend let Venema Administraties & Belastingadviseurs op wetswijzigingen. De combinatie van kennis en het creatief denken zorgt voor het op de juiste manier uitvoeren van salarisadministratie. 

Gedocumenteerde salarisadministratie
Bij Venema Administraties & Belastingadviseurs bent u verzekerd van een goed gedocumenteerde salarisadministratie. U ontvangt alle loonstroken, jaaropgaven en overige bescheiden per post, per mail of via uw portaal. Werknemers krijgen een eigen werknemersportaal waaruit ze zelf hun loonstroken en jaaropgaven kunnen downloaden.

Onze uitgebreide kennis van arbeidsrecht zorgt ervoor dat wij u betrouwbaar kunnen adviseren over personeelszaken. We denken met u mee en zorgen voor praktische oplossingen.

Venema Administratie en Belastingadviseurs staat voor:

  • Correcte loonadministratie in vrijwel elke branche en elke CAO
  • Correcte (digitale) loonaangifte per maand/4 weken naar de Belastingdienst
  • Correcte (digitale) aanlevering gegevens pensioenfondsen (pensioenaangifte en periodieke loonopgaven)
  • Digitale betaalopdrachten
  • Snelle verwerking (doorgaans binnen 1 dag)

‚ÄčRecht op subsidie? 
Veel subsidieregelingen lopen tegenwoordig via de salarisadministratie. Dit als onderdeel van de aangifte voor de loonheffingen. Dit kan voor u als werkgever voordelig zijn, de regelingen maken namelijk bepaalde groepen werknemers goedkoper. Wij adviseren u hierin uiteraard graag. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Alles op het gebied van personeelszaken

Zoekt u iemand die mutaties en ziekmeldingen voor de Arbodienst of ziekteverzuimverzekeringen kan opstellen? Ook dat kunnen wij intern voor u oppakken. Tevens kunnen ondernemers met personeel bij ons terecht voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het invullen van een werkgeversverklaring en het aanvragen van ontslagvergunningen.