Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl

Salarisadministratie

Voortdurend let Venema Administraties & Belastingadviseurs op wetswijzigingen. De combinatie van kennis en het creatief denken zorgt voor het op de juiste manier uitvoeren van salarisadministratie. 

Gedocumenteerde salarisadministratie
Bij Venema Administraties & Belastingadviseurs bent u verzekerd van een goed gedocumenteerde salarisadministratie. U ontvangt alle loonstroken, jaaropgaven en overige bescheiden per post of per mail. Onze uitgebreide kennis van arbeidsrecht zorgt ervoor dat wij u betrouwbaar kunnen adviseren over personeelszaken. We denken met u mee en zorgen voor praktische oplossingen.

Venema Administratie en Belastingadviseurs staat voor:

  • Correcte loonadministratie in vrijwel elke branche en elke CAO
  • Correcte (digitale) loonaangifte per maand/4 weken naar de Belastingdienst
  • Correcte (digitale) aanlevering gegevens pensioenfondsen (pensioenaangifte en periodieke loonopgaven)
  • Digitale betaalopdrachten
  • Snelle verwerking (doorgaans binnen 1 dag)

‚ÄčRecht op subsidie? 
Veel subsidieregelingen lopen tegenwoordig via de salarisadministratie. Dit als onderdeel van de aangifte voor de loonheffingen. Dit kan voor u als werkgever voordelig zijn, de regelingen maken namelijk bepaalde groepen werknemers goedkoper. Wij adviseren u hierin uiteraard graag. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Alles op het gebied van personeelszaken

Zoekt u iemand die mutaties en ziekmeldingen voor de Arbodienst of ziekteverzuimverzekeringen kan opstellen? Ook dat kunnen wij intern voor u oppakken. Tevens kunnen ondernemers met personeel bij ons terecht voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het invullen van een werkgeversverklaring en het aanvragen van ontslagvergunningen.