Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl

Fiscaal advies

Fiscaal advies is vaak gericht op cijfermatig inzicht. Minstens zo belangrijk is het verhaal áchter die cijfers. Dit verhaal legt Venema u graag persoonlijk en in begrijpelijke taal uit. Goed fiscaal advies is gebaseerd op kennis. Kennis op economisch en financieel gebied, zowel zakelijk als privé. Venema Administraties & Belastingadviseurs benut deze kennis ook graag in uw situatie. 

Een begrijpelijk fiscaal advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Belasting besparen

Belasting besparen is plannen. Dat geldt voor een ondernemer, maar steeds vaker ook voor particulieren. U wilt zich niet door de fiscus laten verrassen met hoge aanslagen. Een ervaren fiscaal adviseur van Venema beantwoordt met een kritische blik uw vragen op dit gebied en reikt u kansen aan. Samen kunnen we uw fiscale positie optimaliseren. 

De mens en onderneming achter de cijfers

Fiscale vraagstukken gaan in beginsel om cijfers en regels. Bij Venema kijken we verder naar de mensen achter de vraagstukken. Bij elke belastingkwestie waar u privé of zakelijk mee te maken krijgt, kunt u rekenen op de kennis en expertise van Venema. Persoonlijke betrokkenheid staat daarbij voorop.

Een feit is dat belastingregels continu aan verandering onderhevig zijn. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming? Wij vertalen de fiscale wet-en regelgeveing naar praktisch advies voor uw persoonlijke of zakelijke situatie.