Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl

Eurovergunning

Rijdt u als beroepsvervoerder binnen Nederland of de Europese Unie? Dan is een Eurovergunning verplicht. U dienst als transportbedrijf te voldoen aan een aantal voorwaarden op het gebied van reële vestiging, kredietwaardigheid, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en de Wet Bibob.

Hulp bij aanvraag

Hoewel de aanvraag van een Eurovergunning via een standaard formulier verloopt, zitten er een aantal haken en ogen aan. Venema Administratie en Belastingadviseurs helpt u graag bij de aanvraag van genoemde vergunning voor uw transportbedrijf. Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de Eurovergunningaanvraag en -verlenging. 

Samenstellingsverklaring voor aanvraag of verlenging

Voor de aanvraag of verlenging van uw Eurovergunning dient u een samenstellingsverklaring aan te kunnen leveren. Venema Administratie en Belastingadviseurs is in het Register Belastingadviseurs (RB) geregistreerd en is daarom bevoegd om dergelijke verklaringen op te stellen. Heeft u een samenstellingsverklaring nodig voor NIWO? Dan stelt Venema er graag een voor u op.

Voorwaarden aanvragen Eurovergunning

Om in aanmerking te komen voor een Eurovergunning, moet u als ondernemer aan de volgende factoren voldoen:

  • Kredietwaardigheid 
  • Vakbekwaamheid
  • Betrouwbaarheid
  • Inschrijving Kamer van Koophandel (KVK)