Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl


 

Algemeen

Wij gaan verhuizen!

Het duurt nog even maar wij gaan verhuizen. Venema Administraties & Belastingadviseurs blijft groeien en het afgelopen jaar hebben we meerdere nieuwe collega’s aan ons team toegevoegd. Om wat ruimer in ons jasje te zitten en onze plannen voor de toekomst genoeg ruimte te geven, bouwen we een nieuw bedrijfspand op een bedrijventerrein in Stadskanaal.

Nieuwbouw van start

De vergunning voor de bouw is binnen en na de zomer van 2019 start de bouw van ons nieuwe bedrijfspand aan de Tinnegieter in Stadskanaal.

Verhuizen

Er kan nog veel gebeuren maar we verwachten in het najaar van 2020 onze intrek te nemen in het nieuwe pand in Stadskanaal. Het pand aan de Kijlstraat in 2e Exloërmond is per 1 december 2019 verkocht. Dat betekent dat we twee keer gaan verhuizen.

Wat betekent dit voor u

Vanaf december 2019 werken wij vanuit een tijdelijke, nog onbekende locatie. Tot die tijd bedienen wij u vanuit het vertrouwde adres en de daarbij horende contactgegevens.

Contact

In geval van een nieuw adres of gewijzigde contactgegevens wordt u hier tijdig en herhaaldelijk over geïnformeerd. Tot die tijd blijven wij bereikbaar via  (0599) 67 15 18 en info@venema-belastingadviseurs.nl

Algemeen

Belastingaangifte: dit jaar mag u kiezen

Met het hoofd in de papieren, of toch liever in de zon? De specialisten van Venema nemen u graag het werk uit handen. Met kennis van alle mogelijke aftrekposten en heffingskortingen bent u verzekerd van een aangifte met het beste resultaat. Bent u particulier dan betaalt u per aangifte slechts €79,-. 

Lees meer

Algemeen

Werk en inkomen

Werk en inkomen: veranderingen in 2018

Bekijk de veranderingen die al zeker zijn op het gebied van werk en inkomen in 2018. Nog niet alle definitieve wijzigingen zijn bekend.

Lees meer

Algemeen

Aftrekbare ziektekosten voor kleding en/of beddengoed aan maximum gebonden

Langdurige ziekte of invaliditeit is op zichzelf al vreselijk. Alsof dat nog niet genoeg is, bent u er bovendien nog veel kosten aan kwijt. Gelukkig kunt u een deel van deze kosten terugvragen. Hoe zit het precies met de kosten die u vanwege uw ziekte maakt voor kleding en beddengoed?

Lees meer

Algemeen

Welke gegevens moeten er op een btw-factuur staan?

De belastingwet stelt een groot aantal eisen aan de btw-factuur. Zo moet er het volgende opstaan:

Lees meer