Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl


 

Algemeen

Belastingadviseur met keurmerk presteert beter!

En wij hebben dat keurmerk! Door de Consumentenbond is een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat de kwaliteit van de belastingaangifte beter is onder de belastingadviseurs met keurmerk. Venema is aangesloten bij Register Belastingadviseurs. Wij voldoen dus aan de kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen! 

Tijd besparen? Wij doen graag de belastingaangifte voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Belastingen

Steeds minder blauwe enveloppen!

De bekende blauwe envelop van de Belastingdienst zal steeds minder worden verstuurd. De Belastingdienst stuurt elk jaar zo’n 11 miljoen enveloppen, staatssecretaris wil dit aantal verminderen. U kunt digitaal communiceren met de Belastingdienst door een account te activeren op MijnOverheid.nl. Dit kan via de berichtenbox. Deze digitale correspondentie met de Belastingdienst betreft met name de aangifte inkomstenbelasting en berichten inzake toeslagen.

Lees meer

Belastingen

Ook de fiscus houdt marktplaats in de gaten!

Een populaire plek om spullen te kopen én verkopen. Niet alleen meer gebruikte artikelen, maar ook nieuwe producten worden inmiddels via Marktplaats aangeboden door ondernemers. In hoeverre houdt de fiscus dit in de gaten? 

Lees meer

Ondernemers

Bent u een starter? Dan mag u maximaal willekeurig afschrijven

Bent u dit jaar gestart met uw onderneming? Dan mag u de investeringen over 2014 tot een maximum van € 306.931,- willekeurig afschrijven. Dit mag u in één keer tot op de restwaarde afschrijven. Of bij een investering in een bedrijfspand tot op de bodemwaarde. 

Lees meer

Belastingen

Pas op met een BTW-nihilaangifte!

Doet u een BTW-nihilaangifte? Dan moet u zeker weten dat u over een aangiftetijdvak geen BTW hoeft af te dragen.

Lees meer