Contact

Kijlstraat 28
9571 AL 2e Exloërmond
Telefoon 0599 - 671518

Fax 0599 - 672216
E-Fax 084 - 723 9277
info@venema-belastingadviseurs.nl


 

Algemeen

Belastingaangifte: dit jaar mag u kiezen

Met het hoofd in de papieren, of toch liever in de zon? De specialisten van Venema nemen u graag het werk uit handen. Met kennis van alle mogelijke aftrekposten en heffingskortingen bent u verzekerd van een aangifte met het beste resultaat. Bent u particulier dan betaalt u per aangifte slechts €79,-. 

Lees meer

Algemeen

Werk en inkomen

Werk en inkomen: veranderingen in 2018

Bekijk de veranderingen die al zeker zijn op het gebied van werk en inkomen in 2018. Nog niet alle definitieve wijzigingen zijn bekend.

Lees meer

Algemeen

Vacature assistent-accountant

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk.

We zijn per direct op zoek naar een assistent-accountant. Jij bent al werkzaam in een soortgelijke functie, in het bezit van een afgeronde MBO opleiding of in de afrondende fase van een HBO opleiding (accountancy of fiscaal recht en economie). Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden. 

Lees meer

Algemeen

Vacature administratief medewerker / officemanager

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk.

We zijn per direct op zoek naar een administratief medewerker / officemanager. Je bent verantwoordelijk voor de volgende organisatorische en secretariele taken. 

Lees meer

Algemeen

Aftrekbare ziektekosten voor kleding en/of beddengoed aan maximum gebonden

Langdurige ziekte of invaliditeit is op zichzelf al vreselijk. Alsof dat nog niet genoeg is, bent u er bovendien nog veel kosten aan kwijt. Gelukkig kunt u een deel van deze kosten terugvragen. Hoe zit het precies met de kosten die u vanwege uw ziekte maakt voor kleding en beddengoed?

Lees meer